Toos' Favorites

Aperitif

Goldengirl Cocktail

10.50

Glamour in a flute. A fresh and light sparkle. This glitter cocktail is a must-have for a night out. The Goldengirl cocktail is also a favorite of Grandma Toos as an aperitif with friends and family

Starter

Shrimp Cocktail

15

Shrimp with avocado, cocktail sauce, quail egg, herring caviar, and a hint of lemon

Altobello | Pinot Grigio | Italy
6.5

Main

Rack of Lamb

32

Served with a mashed pea stew and a rich red wine jus

Fabiano | Valpolicella | Italy
7.25

Dessert

Toos' favorite dessert

9.5

A favorite dessert of Grandma Toos, with smooth custard, caramel sauce, chocolate, and Amaretto

Varossio | Ruby Port | Portugal
5.5

Starters

Amuse & Bubbels

7.5

Our staff will be happy to tell you more about today’s amuse

Bread Platter

8.25

White tear-apart bread baked in herb butter, served with creamy aioli and flavorful tapenade

Pata Negra

9.25

Thinly sliced, delicate ham from the Iberian pig

Amuse Platter (break Bread & Pata Negra)

9

A delightful combination of our starters

Soups

Tomato Soup

7.5

Fresh tomato soup with spiced meatballs and crème fraîche

Asparagus Soup

8.5

Creamy green asparagus soup with parsley

Cauliflower Soup

8.5

Thickend cauliflower soup with seasonal vegetables and chives

Starters

Smoked Salmon

15.5

Smoked salmon with roasted spring onion and a smooth mustard-dill cream

Beau Roy | Chablis | France
6.75

Beef Carpaccio

16

With homemade basil pesto and mildly spicy Pecorino cheese

Toos Rosé | Carignan, Cinsault, Grenache | France
7

Bruschetta

13.5

With vegan mozzarella, tomato and basil

Altobello | Pinot Grigio | Italy
6.5

Vitello Tonato

16

Roast veal with a smooth tuna cream, capers and arugula

Luna de Ana Rosado | Bobal | Spain
5.25

Shrimp Cocktail

15

With fresh shrimp, avocado, cocktail sauce, quail egg, herring caviar and a hint of lemon

Altobello | Pinot Grigio | Italy
6.5

Bijgerechten

Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met friet

Loaded fries

8

Parmezaanse kaas | peterselie | truffelmayonaise

Zoete aardappel friet

8

Bosui | aioli

Salade verte

5

Gepekelde ui | groene kruiden

Gegrilde maiskolf

6

Gezouten boter

Gegrilde groentenmix

8

Verschillende groenten

Nagerechten

Tip van de chef!

Stein's Grand Dessert

15

Diverse zoete lekkernijen | prijs per persoon

Fromagerie Guillaume

16

5 soorten kaas

Tiramisu

10

Koffie | Ferrero ijs

Broodpudding

10

Hangop | aardbei | frambozensaus

Koffie

Koffie met friandises

9

Koffie naar keuze met zoete lekkernijen

Special coffees

9

Keuze uit: Irish, Italian, Spanish, French

Stein's Signature Dishes

Entree

Foie gras

20

Terrine van Ganzenlever | 25 jaar gerijpte Aceto | gepocheerde wilde perzik

Viognier, domaine Raissac

Aromatisch, perziktonen en fijne ronde textuur. Elegant en harmonieus.

7

Steak tartare

17

Brioche | truffelmayonaise | aardappelflakes | kwartel ei

Tip! Voeg gebakken eendenlever toe om uw gerecht compleet te maken | +7

Pinot Noir, domaine Raissac

Licht, elegant met aardse ondertonen. Zachte zuren en fijne tannines.

6

Vegetarische gyoza

17

Miso schuim | kokos crumble | geroosterde boswortel

Verdejo / Sauvignon Blanc, Marques de la Carrasca

Fris, strak met citrus en kruidigheid wat zorgt voor een mooi contrast.

6

Gegratineerde coquilles

20

Gesmoorde ui | beurre noisette | Parmezaanse kaas | peterselie

Chardonnay, Beavignac

Rijk en gelaagd, lichte houtrijping, subtiel romig met frisse zuren.

7

Mains

Tournedos Rossini

42

Ossenhaas | rösti | eendenlever | truffel | Madeirasaus

Malbec, Staphyle

Vol en robuust, donker fruit, zachte tannines en rijk van smaak.

7

Snoekbaars uit de Merwede

32

Groene kruiden risotto | vinaigrette van boswortel | zomerse groenten

Verdejo / Sauvignon Blanc, Marques de la Carrasca

Fris, kruidig, elegant met citrus zonder te overheersen.

6

Lam uit Nieuw-Zeeland

33

Lamsrack | stoof | tomaten orzo | spinazie | pistache | vadouvansaus

Tempranillo / Shiraz, Marques de la Carrasca

Kruidig en zwoel met structuur. Mooi rond met tonen van rijp fruit.

6

Groene asperges

31

Pijnboompitten crème | La Ratte aardappel | gebakken morille

Tempranillo Blanco, Sonsierra

Subtiele kruidigheid, verfijnd en mineralig met focus op frisheid.

6

Dessert

Pêche melba

12

Frambozensaus | vanille-ijs | amandelen

De appel met de kers

12

Appeltaartje | mousse van kers | ijs van zure kersen

Kindermenu

Voorgerechten

Tomatensoep van oma Toos

4

Kleine carpaccio

4

Hoofdgerechten

Friet met frikandel, kroket, kipnuggets of kaassoufflé

12
8,5

Mayonaise | appelmoes | komkommer

Biefstukje, schnitzel of zalmfilet

13
10

Garnituren van het huis

Pizza mama Rita met tomaat en mozzarella

9,5

Nagerechten

Timo's ijsbekers

4
Josper Grill
Kastelenmenu
Vegetarisch
Ei
Gluten
Halal
Josper Grill
Lactose
Lupine
Mosterd
Noten
Pinda's
Schaaldieren
Selder
Sesam
Soja
Sulfiet
Vegetarisch
Vis
Weekdieren