Glamour in a flute. A fresh and light sparkle. This glitter cocktail is a must-have for a night out. The Goldengirl cocktail is also a favorite of Grandma Toos as an aperitif with friends and family
Shrimp with avocado, cocktail sauce, quail egg, herring caviar, and a hint of lemon
Served with a mashed pea stew and a rich red wine jus
A favorite dessert of Grandma Toos, with smooth custard, caramel sauce, chocolate, and Amaretto
Our staff will be happy to tell you more about today’s amuse
White tear-apart bread baked in herb butter, served with creamy aioli and flavorful tapenade
Thinly sliced, delicate ham from the Iberian pig
A delightful combination of our starters
Fresh tomato soup with spiced meatballs and crème fraîche
Creamy green asparagus soup with parsley
Thickend cauliflower soup with seasonal vegetables and chives
Smoked salmon with roasted spring onion and a smooth mustard-dill cream
With homemade basil pesto and mildly spicy Pecorino cheese
With vegan mozzarella, tomato and basil
Roast veal with a smooth tuna cream, capers and arugula
With fresh shrimp, avocado, cocktail sauce, quail egg, herring caviar and a hint of lemon
Parmezaanse kaas | peterselie | truffelmayonaise
Bosui | aioli
Gepekelde ui | groene kruiden
Gezouten boter
Verschillende groenten
Diverse zoete lekkernijen | prijs per persoon
5 soorten kaas
Koffie | Ferrero ijs
Hangop | aardbei | frambozensaus
Koffie naar keuze met zoete lekkernijen
Keuze uit: Irish, Italian, Spanish, French
Terrine van Ganzenlever | 25 jaar gerijpte Aceto | gepocheerde wilde perzik
Aromatisch, perziktonen en fijne ronde textuur. Elegant en harmonieus.
Brioche | truffelmayonaise | aardappelflakes | kwartel ei
Tip! Voeg gebakken eendenlever toe om uw gerecht compleet te maken | +7
Licht, elegant met aardse ondertonen. Zachte zuren en fijne tannines.
Miso schuim | kokos crumble | geroosterde boswortel
Fris, strak met citrus en kruidigheid wat zorgt voor een mooi contrast.
Gesmoorde ui | beurre noisette | Parmezaanse kaas | peterselie
Rijk en gelaagd, lichte houtrijping, subtiel romig met frisse zuren.
Ossenhaas | rösti | eendenlever | truffel | Madeirasaus
Vol en robuust, donker fruit, zachte tannines en rijk van smaak.
Groene kruiden risotto | vinaigrette van boswortel | zomerse groenten
Fris, kruidig, elegant met citrus zonder te overheersen.
Lamsrack | stoof | tomaten orzo | spinazie | pistache | vadouvansaus
Kruidig en zwoel met structuur. Mooi rond met tonen van rijp fruit.
Pijnboompitten crème | La Ratte aardappel | gebakken morille
Subtiele kruidigheid, verfijnd en mineralig met focus op frisheid.
Frambozensaus | vanille-ijs | amandelen
Appeltaartje | mousse van kers | ijs van zure kersen
Mayonaise | appelmoes | komkommer
Garnituren van het huis