Glamour in een flûte. Een frisse en lichte bubbel. Deze glittercocktail mag niet ontbreken tijdens een avondje uit. De Goldengirl cocktail is daarom ook favoriet bij oma Toos als aperitiefje met vrienden en familie
Garnalen met avocado, cocktailsaus, kwartelei, haringkaviaar en een vleugje citroen
Met een stamppot van doperwten en een volle rodewijnjus
Een favoriet dessert van oma Toos met zachte custard, karamelsaus, chocolade en Amaretto
Onze medewerkers vertellen u graag meer over de amuse van de dag
Wit breekbrood gebakken in kruidenboter met zachte aioli en kruidige tapenade
Dungesneden, zachte ham van het Iberico-varken
Een heerlijke combinatie van onze starters
Verse tomatensoep met kruidige gehaktballetjes en crème fraîche
Romige soep van groene asperges met peterselie
Gebonden bloemkoolsoep met groenten van het seizoen en bieslook
Mootjes zalm met geroosterde lente-ui en een zachte zachte mosterd-dillecrème
Met een pesto van basilicum en licht pittige Pecorino kaas
Met vegan mozzarella, tomaat en basilicum
Gebraden kalfsvlees met een zachte crème van tonijn, kappertjes en rucola
Met verse garnalen, avocado, cocktailsaus, een kwartelei, haringkaviaar en een vleugje citroen
Deze term bestaat al sinds de start van ons hotel. Kunt u niet kiezen? Vraag onze medewerkers wat het huiskamergerecht van vandaag is!
Onze medewerkers vertellen u graag meer over de vangst van de dag
Ervaar een culinaire sensatie met onze Tuna on a Rock! Geserveerd op een gloeiend hete lavasteen, verwarmd tot maar liefst 400 °C. Aan tafel bereidt u zelf uw tonijn precies zoals u die het lekkerst vindt. Geserveerd met een licht pittige Aziatische salade.
Met zachte aardappel-knoflookmousseline en groene asperges
Zalm met crème van zoete aardappel en mini erwtjes
3 sliptongen gebakken in roomboter met friet, remouladesaus en een vleugje citroen
Met een stamppot van doperwten en een volle rodewijnjus
Kippendijen met zoetzure atjar, friet, kroepoek, pindasaus en gebakken uitjes
Tournedos met een zachte aardappelmousseline, verse groenten en gekarameliseerde ui
Ervaar een culinaire sensatie met onze Steak on a Rock! Geserveerd op een gloeiend hete lavasteen, verwarmd tot maar liefst 400 °C. Aan tafel bereidt u zelf uw steak precies zoals u die het lekkerst vindt. Geserveerd met één saus naar keuze.
Een malse chateaubriand van ossenhaas met een zachte aardappel-knoflook mousseline en verse groenten.
Onze overheerlijke burger van Black Angus rundvlees met een zoete tomatenjam en crispy ui
Extra kaas + 1
Met citroen
Met gebakken champignons, ui en spek
Met gesmolten cheddar en peper
Met een spicy saus van tomaat en mediterrane kruiden
Spaghetti met een romige pesto basilicumsaus
Onze veganistische burger met een zoete tomatenjam en crispy ui
Extra kaas + 1
Zachte cheesecake met een touch van koffie en banaan
De Van der Valk Dame Blanche, zoals u hem kent: drie bolletjes vanille roomijs, chocoladesaus en slagroom
Een favoriet dessert van oma Toos met zachte custard, karamelsaus, chocolade en Amaretto
Een coupe met fris sorbetijs, vers fruit en vegan slagroom
Een smaakvol kaasplankje van Kaashuys Swaegh met zoete appelstroop en vijgenbrood
Salted caramel en oreo roomijs met crunchy cookie dough en een toef slagroom
Vanille crème brûlée met een knapperig suikerlaagje en mandarijnsorbetijs
Heeft u een allergie? Meld dit ten allen tijde bij uw ober zodat onze keuken hier rekening mee kan houden.