Toos' Favorieten

Aperitief

Goldengirl Cocktail

10.50

Glamour in een flûte. Een frisse en lichte bubbel. Deze glittercocktail mag niet ontbreken tijdens een avondje uit. De Goldengirl cocktail is daarom ook favoriet bij oma Toos als aperitiefje met vrienden en familie

Voorgerecht

Garnalencocktail

15

Garnalen met avocado, cocktailsaus, kwartelei, haringkaviaar en een vleugje citroen

Altobello | Pinot Grigio | Italië
6.5

Hoofdgerecht

Kalfsrack

32

Met een stamppot van doperwten en een volle rodewijnjus

Fabiano | Valpolicella | Italië
7.25

Dessert

Toos' favoriete dessert

9.5

Een favoriet dessert van oma Toos met zachte custard, karamelsaus, chocolade en Amaretto

Varossio | Ruby Port | Portugal
5.5

Starters

Amuse & Bubbels

7.5

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de amuse van de dag

Broodplankje

8.25

Wit breekbrood gebakken in kruidenboter met zachte aioli en kruidige tapenade

Pata Negra

9.25

Dungesneden, zachte ham van het Iberico-varken

Amuseplankje (Breekbrood & Pata Negra)

9

Een heerlijke combinatie van onze starters

Soepen

Tomatensoep

7.5

Verse tomatensoep met kruidige gehaktballetjes en crème fraîche

Aspergesoep

8.5

Romige soep van groene asperges met peterselie

Bloemkoolsoep

8.5

Gebonden bloemkoolsoep met groenten van het seizoen en bieslook

Voorgerechten

Mootjes gerookte zalm

15.5

Mootjes zalm met geroosterde lente-ui en een zachte zachte mosterd-dillecrème

Beau Roy | Chablis | Frankrijk
6.75

Rundercarpaccio

16

Met een pesto van basilicum en licht pittige Pecorino kaas

Toos Rosé | Carignan, Cinsault, Grenache | Frankrijk
7

Bruschetta

13.5

Met vegan mozzarella, tomaat en basilicum

Altobello | Pinot Grigio | Italië
6.5

Vitello Tonato

16

Gebraden kalfsvlees met een zachte crème van tonijn, kappertjes en rucola

Luna de Ana Rosado | Bobal | Spanje
5.25

Garnalencocktail

15

Met verse garnalen, avocado, cocktailsaus, een kwartelei, haringkaviaar en een vleugje citroen

Altobello | Pinot Grigio | Italië
6.5

Bijgerechten

Elk hoofdgerecht wordt geserveerd met friet

Loaded fries

8

Parmezaanse kaas | peterselie | truffelmayonaise

Zoete aardappel friet

8

Bosui | aioli

Salade verte

5

Gepekelde ui | groene kruiden

Gegrilde maiskolf

6

Gezouten boter

Gegrilde groentenmix

8

Verschillende groenten

Nagerechten

Tip van de chef!

Stein's Grand Dessert

15

Diverse zoete lekkernijen | prijs per persoon

Fromagerie Guillaume

16

5 soorten kaas

Tiramisu

10

Koffie | Ferrero ijs

Broodpudding

10

Hangop | aardbei | frambozensaus

Koffie

Koffie met friandises

9

Koffie naar keuze met zoete lekkernijen

Special coffees

9

Keuze uit: Irish, Italian, Spanish, French

Stein's Signature Dishes

Entree

Foie gras

20

Terrine van Ganzenlever | 25 jaar gerijpte Aceto | gepocheerde wilde perzik

Viognier, domaine Raissac

Aromatisch, perziktonen en fijne ronde textuur. Elegant en harmonieus.

7

Steak tartare

17

Brioche | truffelmayonaise | aardappelflakes | kwartel ei

Tip! Voeg gebakken eendenlever toe om uw gerecht compleet te maken | +7

Pinot Noir, domaine Raissac

Licht, elegant met aardse ondertonen. Zachte zuren en fijne tannines.

6

Vegetarische gyoza

17

Miso schuim | kokos crumble | geroosterde boswortel

Verdejo / Sauvignon Blanc, Marques de la Carrasca

Fris, strak met citrus en kruidigheid wat zorgt voor een mooi contrast.

6

Gegratineerde coquilles

20

Gesmoorde ui | beurre noisette | Parmezaanse kaas | peterselie

Chardonnay, Beavignac

Rijk en gelaagd, lichte houtrijping, subtiel romig met frisse zuren.

7

Mains

Tournedos Rossini

42

Ossenhaas | rösti | eendenlever | truffel | Madeirasaus

Malbec, Staphyle

Vol en robuust, donker fruit, zachte tannines en rijk van smaak.

7

Snoekbaars uit de Merwede

32

Groene kruiden risotto | vinaigrette van boswortel | zomerse groenten

Verdejo / Sauvignon Blanc, Marques de la Carrasca

Fris, kruidig, elegant met citrus zonder te overheersen.

6

Lam uit Nieuw-Zeeland

33

Lamsrack | stoof | tomaten orzo | spinazie | pistache | vadouvansaus

Tempranillo / Shiraz, Marques de la Carrasca

Kruidig en zwoel met structuur. Mooi rond met tonen van rijp fruit.

6

Groene asperges

31

Pijnboompitten crème | La Ratte aardappel | gebakken morille

Tempranillo Blanco, Sonsierra

Subtiele kruidigheid, verfijnd en mineralig met focus op frisheid.

6

Dessert

Pêche melba

12

Frambozensaus | vanille-ijs | amandelen

De appel met de kers

12

Appeltaartje | mousse van kers | ijs van zure kersen

Kindermenu

Voorgerechten

Tomatensoep van oma Toos

4

Kleine carpaccio

4

Hoofdgerechten

Friet met frikandel, kroket, kipnuggets of kaassoufflé

12
8,5

Mayonaise | appelmoes | komkommer

Biefstukje, schnitzel of zalmfilet

13
10

Garnituren van het huis

Pizza mama Rita met tomaat en mozzarella

9,5

Nagerechten

Timo's ijsbekers

4
Josper Grill
Kastelenmenu
Vegetarisch
Ei
Gluten
Halal
Josper Grill
Lactose
Lupine
Mosterd
Noten
Pinda's
Schaaldieren
Selder
Sesam
Soja
Sulfiet
Vegetarisch
Vis
Weekdieren