Toos' Favorieten

Aperitief

Goldengirl Cocktail

10.50

Glamour in een flûte. Een frisse en lichte bubbel. Deze glittercocktail mag niet ontbreken tijdens een avondje uit. De Goldengirl cocktail is daarom ook favoriet bij oma Toos als aperitiefje met vrienden en familie

Voorgerecht

Garnalencocktail

15

Garnalen met avocado, cocktailsaus, kwartelei, haringkaviaar en een vleugje citroen

Altobello | Pinot Grigio | Italië
6.5

Hoofdgerecht

Kalfsrack

32

Met een stamppot van doperwten en een volle rodewijnjus

Fabiano | Valpolicella | Italië
7.25

Dessert

Toos' favoriete dessert

9.5

Een favoriet dessert van oma Toos met zachte custard, karamelsaus, chocolade en Amaretto

Varossio | Ruby Port | Portugal
5.5

Starters

Amuse & Bubbels

7.5

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de amuse van de dag

Broodplankje

8.25

Wit breekbrood gebakken in kruidenboter met zachte aioli en kruidige tapenade

Pata Negra

9.25

Dungesneden, zachte ham van het Iberico-varken

Amuseplankje (Breekbrood & Pata Negra)

9

Een heerlijke combinatie van onze starters

Soepen

Tomatensoep

7.5

Verse tomatensoep met kruidige gehaktballetjes en crème fraîche

Aspergesoep

8.5

Romige soep van groene asperges met peterselie

Bloemkoolsoep

8.5

Gebonden bloemkoolsoep met groenten van het seizoen en bieslook

Voorgerechten

Mootjes gerookte zalm

15.5

Mootjes zalm met geroosterde lente-ui en een zachte zachte mosterd-dillecrème

Beau Roy | Chablis | Frankrijk
6.75

Rundercarpaccio

16

Met een pesto van basilicum en licht pittige Pecorino kaas

Toos Rosé | Carignan, Cinsault, Grenache | Frankrijk
7

Bruschetta

13.5

Met vegan mozzarella, tomaat en basilicum

Altobello | Pinot Grigio | Italië
6.5

Vitello Tonato

16

Gebraden kalfsvlees met een zachte crème van tonijn, kappertjes en rucola

Luna de Ana Rosado | Bobal | Spanje
5.25

Garnalencocktail

15

Met verse garnalen, avocado, cocktailsaus, een kwartelei, haringkaviaar en een vleugje citroen

Altobello | Pinot Grigio | Italië
6.5

Hoofdgerechten

Huiskamergerecht

24

Deze term bestaat al sinds de start van ons hotel. Kunt u niet kiezen? Vraag onze medewerkers wat het huiskamergerecht van vandaag is!

Vis

Vangst van de dag

26

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de vangst van de dag

Tuna on the Rock

35

Ervaar een culinaire sensatie met onze Tuna on a Rock! Geserveerd op een gloeiend hete lavasteen, verwarmd tot maar liefst 400 °C. Aan tafel bereidt u zelf uw tonijn precies zoals u die het lekkerst vindt. Geserveerd met een licht pittige Aziatische salade.

Jean-Max Roger | Sancerre | Frankrijk
7.5

Zeebaarsfilet

29

Met zachte aardappel-knoflookmousseline en groene asperges

Luna de Ana Rosado | Bobal | Spanje
5.25

Zalm

27.5

Zalm met crème van zoete aardappel en mini erwtjes

Toos Rosé | Carignan, Cinsault, Grenache | Frankrijk
7

Sliptong

29.5

3 sliptongen gebakken in roomboter met friet, remouladesaus en een vleugje citroen

Casa Silva | Chardonnay | Chili
6.5

Vleesgerechten

Kalfsrack

32

Met een stamppot van doperwten en een volle rodewijnjus

Fabiano Valpolicella | Corvina | Italië
7.25

Saté van kippendijen

24,75

Kippendijen met zoetzure atjar, friet, kroepoek, pindasaus en gebakken uitjes

Toos Rosé | Carignan, Cinsault, Grenache | Frankrijk
7

Tournedos

30.5

Tournedos met een zachte aardappelmousseline, verse groenten en gekarameliseerde ui

Chateau Tayet | Merlot | Frankrijk
6.5

Steak on a rock

35

Ervaar een culinaire sensatie met onze Steak on a Rock! Geserveerd op een gloeiend hete lavasteen, verwarmd tot maar liefst 400 °C. Aan tafel bereidt u zelf uw steak precies zoals u die het lekkerst vindt. Geserveerd met één saus naar keuze.

Fabiano Valpolicella | Corvina | Italië
7.25

Chateaubriand

35 p.p.

Een malse chateaubriand van ossenhaas met een zachte aardappel-knoflook mousseline en verse groenten.

Staphyle | Malbec | Argentinië
7.5

Black Angus burger

24.5

Onze overheerlijke burger van Black Angus rundvlees met een zoete tomatenjam en crispy ui
Extra kaas + 1

Altobello | Primitivo | Italië
5.75

Van der Valk Schnitzel Naturel

22.5

Met citroen

Luna de Ana Blanco | Verdejo | Spanje
5.25

Van der Valk Schnitzel Hoorn

24

Met gebakken champignons, ui en spek

Luna de Ana Tinto | Tempranillo | Spanje
5.25

Van der Valk Schnitzel Chili Cheese

24

Met gesmolten cheddar en peper

Luna de Ana Rosado | Bobal | Spanje
5.25

Vegatarisch / Vegan

Penne arrabbiata

22.5

Met een spicy saus van tomaat en mediterrane kruiden

Luna de Ana Blanco | Verdejo | Spanje
5.25

Spaghetti pesto basilicum

22.5

Spaghetti met een romige pesto basilicumsaus

Luna de Ana Tinto | Tempranillo | Spanje
5.25

Vegan burger

24.5

Onze veganistische burger met een zoete tomatenjam en crispy ui
Extra kaas + 1

Toos Rosé | Carignan, Cinsault, Grenache | Frankrijk
7

Bijgerechten

Seizoensgroenten

4.5

Friet | Pecorino kaas | Truffelmayonaise

6

Zoete aardappel friet

4.5

Gebakken krieltjes

4.5

Rijst

4

Friet

4.5

Nagerechten

Cheesecake

10.5

Zachte cheesecake met een touch van koffie en banaan

Klassieke Dame Blanche

12

De Van der Valk Dame Blanche, zoals u hem kent: drie bolletjes vanille roomijs, chocoladesaus en slagroom

Toos Favoriete Dessert

12.5

Een favoriet dessert van oma Toos met zachte custard, karamelsaus, chocolade en Amaretto

Gerrit’s sorbet

9.5

Een coupe met fris sorbetijs, vers fruit en vegan slagroom

Selectie kazen

15

Een smaakvol kaasplankje van Kaashuys Swaegh met zoete appelstroop en vijgenbrood

Coupe Hoorn

10.5

Salted caramel en oreo roomijs met crunchy cookie dough en een toef slagroom

Crème brûlée

10.5

Vanille crème brûlée met een knapperig suikerlaagje en mandarijnsorbetijs

Allergeneninformatie

Heeft u een allergie? Meld dit ten allen tijde bij uw ober zodat onze keuken hier rekening mee kan houden.

Toos favorite
Valk Classic
Veganistisch
Veganistisch mogelijk
Vegetarisch
Vegetarisch mogelijk
Ei
Gluten
Halal
Lactose
Lupine
Mosterd
Noten
Pinda's
Schaaldieren
Selder
Sesam
Soja
Sulfiet
Vegetarisch
Vis
Weekdieren