Glamour in een flûte. Een frisse en lichte bubbel. Deze glittercocktail mag niet ontbreken tijdens een avondje uit. De Goldengirl cocktail is daarom ook favoriet bij oma Toos als aperitiefje met vrienden en familie
Garnalen met avocado, cocktailsaus, kwartelei, haringkaviaar en een vleugje citroen
Met een stamppot van doperwten en een volle rodewijnjus
Een favoriet dessert van oma Toos met zachte custard, karamelsaus, chocolade en Amaretto
Onze medewerkers vertellen u graag meer over de amuse van de dag
Wit breekbrood gebakken in kruidenboter met zachte aioli en kruidige tapenade
Dungesneden, zachte ham van het Iberico-varken
Een heerlijke combinatie van onze starters
Verse tomatensoep met kruidige gehaktballetjes en crème fraîche
Romige soep van groene asperges met peterselie
Gebonden bloemkoolsoep met groenten van het seizoen en bieslook
Mootjes zalm met geroosterde lente-ui en een zachte zachte mosterd-dillecrème
Met een pesto van basilicum en licht pittige Pecorino kaas
Met vegan mozzarella, tomaat en basilicum
Gebraden kalfsvlees met een zachte crème van tonijn, kappertjes en rucola
Met verse garnalen, avocado, cocktailsaus, een kwartelei, haringkaviaar en een vleugje citroen
Parmezaanse kaas | peterselie | truffelmayonaise
Bosui | aioli
Gepekelde ui | groene kruiden
Gezouten boter
Verschillende groenten
Diverse zoete lekkernijen | prijs per persoon
5 soorten kaas
Koffie | Ferrero ijs
Hangop | aardbei | frambozensaus
Koffie naar keuze met zoete lekkernijen
Keuze uit: Irish, Italian, Spanish, French
Terrine van Ganzenlever | 25 jaar gerijpte Aceto | gepocheerde wilde perzik
Aromatisch, perziktonen en fijne ronde textuur. Elegant en harmonieus.
Brioche | truffelmayonaise | aardappelflakes | kwartel ei
Tip! Voeg gebakken eendenlever toe om uw gerecht compleet te maken | +7
Licht, elegant met aardse ondertonen. Zachte zuren en fijne tannines.
Miso schuim | kokos crumble | geroosterde boswortel
Fris, strak met citrus en kruidigheid wat zorgt voor een mooi contrast.
Gesmoorde ui | beurre noisette | Parmezaanse kaas | peterselie
Rijk en gelaagd, lichte houtrijping, subtiel romig met frisse zuren.
Ossenhaas | rösti | eendenlever | truffel | Madeirasaus
Vol en robuust, donker fruit, zachte tannines en rijk van smaak.
Groene kruiden risotto | vinaigrette van boswortel | zomerse groenten
Fris, kruidig, elegant met citrus zonder te overheersen.
Lamsrack | stoof | tomaten orzo | spinazie | pistache | vadouvansaus
Kruidig en zwoel met structuur. Mooi rond met tonen van rijp fruit.
Pijnboompitten crème | La Ratte aardappel | gebakken morille
Subtiele kruidigheid, verfijnd en mineralig met focus op frisheid.
Frambozensaus | vanille-ijs | amandelen
Appeltaartje | mousse van kers | ijs van zure kersen
Mayonaise | appelmoes | komkommer
Garnituren van het huis